Отзиви за Imosteon

 • Тодор
  Водя здравословен начин на живот от младостта си, бягам сутрин три пъти седмично. Не толкова отдавна започнаха проблеми със ставите. Появи се дискомфорт в коленете. И всеки ден все повече и повече се засилва. Беше диагностицирана артроза. Използвам гел Imosteon от третата седмица. Болката е намаляла значително. Поръчах още два гела. Ще го използвам.
  Imosteon
 • Николай
  Той беше ранен по време на ски. Той нарани коляното и лакътя. Появиха се неразбираеми болки, образува се оток. Изследването показа възпаление на двете стави. Лекарят препоръча Imosteon гел. Веднага доволен от естествения състав. Използвам го вече две седмици. Отокът изчезна и почти не усещам болка. Гелът явно помага. Продължавам да използвам.
  Imosteon
 • Пенка
  Поради заседнала работа неусетно се появи неправилна стойка, появиха се болки в шийните прешлени и в колянните стави. Отидох на лекар, диагностициран с остеохондроза. Използвам гел Imosteon повече от два месеца. Възпалението е преминало и неприятните усещания са изчезнали. Стана по-лесно да ходя и гърбът вече не ме боли. Препоръчвам гелът да помага.
  Imosteon
 • Радка
  Със съпруга ми вече сме на възраст. Болките в ставите са често срещано нещо за нас. Лека артроза. За гела Imosteon научихме от дъщеря ни. Каза, че е направен изцяло от билкови екстракти, без странични ефекти. Опитахме и много ни хареса. Болката облекчава, облекчава подпухналостта в коленете. Поръчахме още две парчета. Очакваме доставка. Благодаря много на дъщеря ми!
  Imosteon
 • Марийка
  Гелът Imosteon ми хареса веднага заради естествения му състав. Често си поръчваме да сме в аптечката за всеки случай. Имаме голямо семейство. Двама ученици. Живеем с възрастни родители. Сега, ако нещо се случи, мажа колената на децата след ожулвания, за да предотвратя възпаление. И родителите го използват, ако ставите болят поради времето.
  Imosteon
Потребителска оценка Imosteon
4.6
9