Опит от употреба Imosteon

облекчаване на симптомите на артроза на колянната става с гел Imosteon

Казвам се Янис! Пиша от крайбрежния град Вентспилс. Кой не знае, това е очарователен град на брега на Балтийско море в Латвия. Вече над 15 години имам добър навик, както си мислех. В свободното си време обичам да тичам и да дишам чист морски въздух! Днес реших да напиша за това как артрозата буквално ме събори от краката ми и как гелът Imosteon ми помогна да се върна към предишната си форма.

Преглед и моя опит в лечението на артроза с естествен гел

Преди няколко месеца, по време на редовно бягане, започнах да забелязвам необичайна болка в коленете. Понякога забелязвах неприятна криза. Вечерта имаше чувството, че краката в коленете ми сякаш ме болят. С всеки изминал ден тези симптоми само се засилват и стават все по-изразителни. Стигнах дотам, че се събудих рано сутринта за планирано състезание и на дясното ми коляно се появи леко подуване, подобно на подуване или възпаление. Съпругата спешно изпратена за диагностика. Лекарят диагностицира първия стадий на артроза в колянните стави. На този ден за първи път чух за съществуването на това заболяване. Лекарят добави, че не е нищо сериозно, ако започнете профилактика. Препоръчах няколко варианта, като отбелязах един с естествен състав - Imosteon гел!

Като запален привърженик на здравословния начин на живот, несъмнено прибягнах до този вариант. Поръчах гела през официалния сайт. Оказа се, че това вече е много популярен гел срещу остеохондроза, артроза и наранявания. За екшъна купих две наведнъж. Пакетът съдържа подробни инструкции за употреба и указания за употреба.

Приложение на Imosteon гел - преди и след употреба

лечение на лека артроза на коляното с гел Imosteon

Както е предписано от лекаря, той започва да използва гела два пъти на ден, сутрин и вечер преди лягане. Вече минаха малко повече от три седмици. Мога да кажа с увереност, че докато ходя, вече не забелязвам неразбираема хрускане, в края на деня не усещам тежест в краката си, а на сутринта не се събуждам с чувството, че ме болят краката. Като цяло ситуацията се подобри значително. Възпалението от дясното коляно е изчезнало. Малко по малко се връщам към предишната си спортна форма. Не тичам толкова често, както преди, но последователно и с удоволствие веднъж седмично.

Смятам да използвам гела за още една седмица. И в бъдеще приемайте за профилактика поне веднъж на ден преди лягане. Както се казва, по-добре е да се предотврати, отколкото да се излекува по-късно. Освен това съставът е от растителни компоненти. Успоредно с това не вреди на организма. Без странични ефекти - лично проверено.

Как и къде поръчвам гел Imosteon, срокове за доставка

Ще допълня опита си с това как и къде съм поръчала гела малко повече. Направете поръчка е доста лесно. На официалния уебсайт, под формата на онлайн поръчка, посочвам името си и телефонния номер за комуникация. Малко след това ме извиква мениджърът на компанията, координира часа, датата и адреса за доставка. След 5 дни го взимам в пощата. Компанията не приема предплащане, плащам при получаване.

Много се радвам, че научих за Imosteon. Чувствам се по-добре сега. Препоръчвам го на моите другари. Надявам се, че моят преглед ще бъде полезен за мнозина. Естественото лекарство винаги е по-добро от лекарствата, базирани на химически състав.