Инструкции за употреба Imosteon

Imosteon - гел срещу остеохондроза, артроза и наранявания. Проучванията потвърждават високата степен на неговия ефект върху болестта. Установено е незабавно облекчаване на болката и намаляване на възпалителния процес. Гелът облекчава отока, действа като естествен антисептик, подобрява кръвообращението. В резултат на постоянна употреба се отбелязва регенерация на тъканите до пълното възобновяване на съвместната работа.

Инструкция Imosteon - съвременно лечение с природни средства

В допълнение към своята ефективност, гелът се отличава с естествен състав на растителни компоненти, които са безвредни за организма. Ежедневната употреба на Imosteon не причинява странични ефекти, пристрастяване и не оказва вредно въздействие върху човешкото здраве. Няма противопоказания.

Свойства на активните съставки:

  1. Охлаждащ ефект. Ментоловото етерично масло моментално облекчава възпалената област.
  2. Антисептично действие. Цитралът дезинфекцира възпалената област, блокира възможния риск от инфекция. Има лечебен ефект върху увредените ставни тъкани.
  3. Противовъзпалително. Конски кестен и семена от гинко билоба стимулират кръвообращението, имат укрепващ ефект и ускоряват процеса на регенерация.
  4. Загряващо и съдоразширяващо действие. Гелът съдържа екстракт от капсикум.

Също така, във формулата за гела Imosteon, за най-изразената ефективност на изброените свойства, учените добавят кофеин. Свойствата на кофеина стимулират работата и усилват действието на други компоненти.

Показания за употреба и действие на гела:

Болки в гръбначния стълб

(в лумбалната, гръдната или шийната част на гръбначния стълб)

Гел Imosteon облекчава болката, премахва симптомите, значително улеснява протичането на заболяването. Устоява на развитието на болестта в началния етап от нейното развитие. Препоръчва се за лечение като адювант при напреднали случаи. За профилактика - за предотвратяване или премахване на риска от заболяване.

Болка, докато се навеждате

Боли в коленете, лактите и т. н.

Подуване в областта на коляното

Напукване и изтръпване на ставите при движение

Образуването на "подутини" на пръстите на краката, ръцете

Спазми в гръбначния стълб

Редовно изтръпване на крайниците

приложение на гел Imosteon срещу болка в коляното

Масажирайте крема с кръгови движения, докато се абсорбира напълно. Гелът се нанася лесно, не оставя мазни петна. Използвайте три пъти дневно - по време на лечението, веднъж вечер - за профилактика.

Продуктът се предлага под формата на гел, в тубички от 50 ml. В комплект с оригиналния гел в опаковката има подробна инструкция за употреба и сертификат за съответствие.

Хиляди купувачи в България вече са изпробвали Imosteon и са оценили предимствата му в действие! Те отбелязват незабавния аналгетичен ефект, отсъствието на странични ефекти и премахването на симптомите на остеохондроза, артроза и други заболявания на ставите и гръбначния стълб.